Mr. Fantasmitü. Prové del col·lectiu de La Comunidäd i proposa una selecció musical amb molta energia positiva. Selecció 100% House amb tracks de nova fornadai clàssics del gènere. 

Dj. Bruce Lee. Un dels millors dj's del nostre país. Selecciona i mescla un set a l'estil de la vella escola, carregat de referències del Chicago. 

 

 

D. HUMO  Mostra d'amor, efecte, respecte i passió. Univers d'esquerdes, llum i foscor. + info

 

 

NX1. Samot i Surit mesclen i seleccionen un repertori allunyat de les pistes de ball totalment enfocat al techno més pausat i mental.

 

Antònia Folguera Bzzzbip. Sinònim de talent, bon gust, elegància i passió, molta passió.En aquest podcast, l´Antònia ens sedueix amb una sessió de techno lent i acompassat, de sons foscos i penetrants. Hipnotisme en estat pur.

 

 

 

Primo Gabbiano. Interior_nit_hivern és un treball de música electrònica experimental totalment primitiva i artesanal. Improvisació rudimentària i simple per viatjar per paisatges freds, desoladors i espirituals.

 

 

Redwan. Techno contemporani de la mà d'aquest català afincat a Madrid i col·laborador habitual de Geométrika FM i Clubbingspain.Visual Art: Anatol Knotek www.anatol.cc/

 

 

Dustywork. Ritme suau i constant a base de techno contemporani amb detalls melòdics de reminiscència trance de la mà d’aquest dj i productor. 

 

 

 

Samuel M. Explora la intersecció del so, la dissonància i la melodia, desenvolupant una aproximació a l’artesania sonora física i emotiva. Peces abstractes, sorolls estàtics i subgreus d´ultratomba. Un regal per als sentits.