__back  

LOGO

  jornades

VIII JORNADA ELECTRÒNICA 

31 OCTUBRE 2015 - 23:59h

Entrada LIMITADA

           

        L'ACFB, Konvent i La Comunidäd presenten la VIII edició de les ja mítiques Jornades Electròniques al Konvent de Cal Rosal. En aquesta ocasió la nit estarà marcada per l'electrònica mes fosca i experimental,  de la mà del directe que oferirà Samuel Kerridge a la capella i que es planteja com una experiència sensorial única. La nit la complementarà el nou directe de No Parfum amb material nou i dues sessions de dj a càrrec del misteriós nou projecte de La comunidäd Esmeril i un versus per tancar la nit amb Irazu i Samuel M que donaran el punt més de club a ritme de new techno.   

 noparfum

NO PARFUM tornen al lloc que els va veure nèixer. Després de publicar darrerament al segell Ballistic i remesclar a l'artista italià False Flag, tornen a casa per presentar el seu nou directe.

https://noparfum.bandcamp.com/

 esmeril

ESMERIL nou projecte sortit de La comunidäd entremig del techno contemporani i la IDM més abstracte. Clarament enfocat a la pista de ball amb grans dosis de groove.

 kerritz

SAMUEL KERRIDGE debuta a 2012 amb un destacadíssim treballAuris interna que apareix publicat a Horitzontal Ground. El disco no va passar desapercebut i ràpidament va ser fitxat per Karl O'connor perquè el 2013 publiquès el seu àlbum de debut, Fallen Empire, en el segell D/N Records. Precisament subsegell de  l'escuderia Downwards on planxarà també From The Shadows That Melt The Flesh i Waiting for Love. Kerridge és un dels membres de la tripulació que organitza les festes Contort a Berlín. Segell on aquest 2015 ha sortit l'aplaudit Always Offended Never Ashamed i l'experimental Sonic Instruments Of War.Actualment Kerridge és una de les referències més plausibles del so Techno experimental, Drone i el Noise.

https://soundcloud.com/samuelkerridge

 irazu

IRAZU torna al Konvent, però aquesta vegada en un format inèdit fins ara. Juntament amb Samuel M. oferiran un set conjunt a base de techno, cadascún d'ells aportant la seva particular visió del gènere i les mescles.

Premiered at Berlin Atonal 2015.

Samuel Kerridge, Andrej Boleslavský & Mária Júdová controlling a system of live coding that responds in real time to the audio source, a system of intense lighting surrounds the performer, creating a sense of motion acting as a counterpart to the sound. The illusion of a moving shadow.

Light design Andrej Boleslavský & Mária Júdová
Documentation Theresa Baumgartner, Zoya Bassi, Mária Júdová
Thanks to Berlin Atonal, Hayley Walker-Kerridge, Marcel Weber, Mike.H

All rights reserved.