__back  

LOGO

  noveller sarah

CONCERT

SARAH LIPSTATE (Brooklyn NY)

NOVELLER

14 SETEMBRE 2015 - 20:00h

   

          Com un sol instrument tocat per un artista en solitari pot oferir un ventall sonor tan ampli? Noveller arriba a Konvent per demostrar-nos-ho. 

La guitarrista i cineasta Sarah Lipstate (Brooklyn,1984), presenta el seu últim treball Fantastic Planet, la versió més diversa i atractiva de Noveller fins a la data: soundscape, ambient, onades de sintetitzador amb grans influències cinematogràfiques sobre el seu instrument: la guitarra. Com si de la banda sonora d’un somni es tractés, Noveller ens transporta a la fantasia creant una atmosfera que exerceix un efecte hipnòtic sobre l’oient.

L’any 2005, Sarah Lipstate comença a publicar discs sota l’àlies de Noveller, tot combinant el seu treball en solitari amb col·laboracions amb grans mestres de la guitarra experimental com Rhys Chatham o Glenn Branca i amb grups com Parts & Labor o Cold Cave.

Havent realitzat registres per No Fun ProductionsWeird ForestImportant Records, i el seu propi segell Saffron Recordings, al 2014 anuncia el seu fitxatge amb Fire Records, discogràfica amb la qual es troba actualment i amb la que ha editat 'Fantastic Planet' (gener de 2015).