Qui som    Agenda    Residències    Espais    Ràdio    ENG/ESP     ︎    ︎        


Konfabulació
Lucy Tcherno

Part auditiva del laboratori de creació de futurs ficticis del mateix nom en el Konvent, es presentarà la introducció del text filosòfic proposat al grup de pensament cada trimestre. L’últim programa del trimestre contindrà les conclusions a les quals s’hagi arribat en la sessió de treball, en forma de poema, manifest, música i/o qualsevol altra forma sònica imaginable. La participació en el laboratori és horitzontal, oberta a totes i possible en persona y/o virtualment, per a més informació podeu enviar-nos un mail a konventradio@gmail.comParte auditiva del laboratorio de creación de futuros ficticios del mismo nombre en el Konvent, se presentará la introducción del texto filosófico propuesto al grupo de pensamiento cada trimestre. El último programa del trimestre contendrá las conclusiones a las cuales se haya llegado en la sesión de trabajo, en forma de poema, manifiesto, música y/o cualquier otra forma sónica imaginable.
La participación en el laboratorio es horizontal, abierta a todas y es posible en persona y/o virtualmente, para más información podéis enviarnos un mail a konventradio@gmail.comAuditive section of the fictive future creation lab of the same name in the Konvent. The program consists in the introduction of the philosophical text proposed to the think tank each trimester. The final program each quarter will contain the conclusions arrived upon during the lab, in the form of a poem, manifesto, music and/or any other sonic form imaginable.
Participation the lab is horizontal, open to all and possible in person or virtually, for more information you can send us a mail to konventradio@gmail.com Direcció: Lucy Tcherno Ivanenko
Postproducció:
Marta González
Masterització:
Alba G. Morgade