Quiénes somos?    Agenda    Residencias    Espacios    Radio     ENG/CAT     ︎    ︎        

     
El Konvent és un antic convent de monges de finals del segle XIX reconvertit en un centre artístic multidisciplinar. És un espai per l’art, però a diferència d’altres, també és una manera de fer i entendre la cultura arrelada al territori. La seva funció principal és la mediació cultural a través de la creació i difusió artística amb la voluntat de dignificar l’entorn, un paisatge únic mutant, on el contingut i el continent sovint no encaixen.

L’essència del projecte és la llibertat, fet que implica renunciar a molts dels requisits de la gran majoria d’organismes oficials. El Konvent s’autogestiona, té les seves forces centrípetes i centrífugues, una idiosincràsia particular que s’ha convertit en un model de referència. L’escala de treball és glocal amb un enfocament que busca la suma d’aportacions de diverses disciplines per esdevenir revulsiu cultural.


El punt de partida és la resiliència, no contemplem requisits preestablerts ni limitadors pel què fa a la producció artística. Oferim el que tenim: un espai singular que disposa d’instal·lacions per a tot tipus d’activitat, sigui individual o col·lectiva, així com uns espais comuns per facilitar l’intercanvi i la interacció social. A canvi, cerquem propostes que aportin una mirada renovada al món de la creació cultural. Estem oberts a aquells projectes que enriqueixin el discurs artístic, ens agraden les idees inacabades, les aventures inimaginables i la complicitat irreverent amb l’espectador.Contacto

c/ konvent, 0
08699 – Cal Rosal (Berguedà) -BARCELONA
Info: konvent@konventzero.com Residencias: konventresidencia@gmail.com

©Konvent

Transporte

BUS Barcelona-Berga parada en Colònia Rosal 
www.alsa.es


Desde Barcelona Dirección Túnel Cadí Autovia C-16 Sortida 92

Horario

De abril a diciembre:
Viernes, sábado y domingo abierto a partir de las 18h

De enero a marzo: cerrado