Març Rabal

 

Atrezzo per a Lolita

Intervenció a partir d’objectes, collage i vídeos d’un sol color. El color del foc, de l’ànima, de la libido, el color del cor... i de la sang del llop. Lolita, falsa aparença, Lolita, falsa innocència, Lolita nena- noia- nena- dona- nena, i que es pot trobar en cadascun d’aquests objectes.

Un convent, una cuina, una novel·la (sense cap paraula obscena) objectes… un sol color. El color del foc, de l’ànima, i de la libido, el color del cor… i de la sang del llop. Lolita, falsa aparença, Lolita, falsa innocència, Lolita nena-noia-nena-dona-nena. Lolita d’encant elusiu, ets en cada racó, cavitat, de cada un d’aquests objectes. Personatge difícil, ets incòmoda. i tant real com l’instint més animal de l’home.

Es forma a la facultat de Belles Arts de Barcelona i a  l’École Nationale Supérieure d’Arts Décoratifs de París. És una artista plàstica que viu i treballa a Barcelona. La seva constant inquietud l’ha dut a treballar en diferents camps de l’art: paral·lelament a la seva trajectòria pictòrica (darrerament centrada en la tècnica del collage) i també experimenta amb fotografia i vídeo (stop-motion).

Ha col·laborat amb la part escenogràfica d’alguns muntatges teatrals i també treballaregularment com a il·lustradora per encàrrecs o per projectes personals.

Ha exposat a la Galeria Artara a Maó, Menorca (2012, 2010, 2006) i a la Galeria Montcada de Barcelona (2011) a nivell individual, i ha exposat i col·labora en col·lectives en diferents galeries de Barcelona, Montcada, Ester Montoriol, Siesta Art i Galeria Setba .

 

http://mrabal.blogspot.com.es/

http://mrabalillustracio.blogspot.com.es/