Roser Oduber

 

Sweet Lolita

Sweet Lolita combina fotografia amb una instal·lació audiovisual centrada en el món de les adolescents. De fet es tracta d’un joc, un joc que ens evoca a la lírica de Nobokov a través de tres noies que es mengen a mossegades una poma. A més, el públic també en pot ser partícip, jugant amb les pomes caramelitzades que es poden trobar a la habitació.

La instal·lació va a càrrec de l’artista Roser Oduber. Les fotografies i el vídeo han estat fetes per Irene Vendrell. Les actrius que apareixen són Marta Hernández, Marina Martínez i Irene Vendrell.

Roser Oduber és una artista que no deixa indiferent ni per la seva obra ni per les connotacions imbrincades en totes elles. Es tracta d’una artista de forta càrrega psicològica que ho manifesta en una clara doble vessant. Per un cantó treballa la figuració pictòrica, i per l’altra, s’evoca a l’informalisme material.

Des de fa molts anys està instal·lada a un poblet de la Catalunya central on hi desenvolupa la seva feina com a artista però també com a precursora de l’espai CACIS, de referència local i internacional.

El treball de l’artista és conegut a casa nostra i molt reconegut a l’estranger.

 

 

 

 

http://roseroduber.blogspot.com.es/