__back  

LOGO

 noise fest

 

1 i 2 MAIG 2015

  

KONVENT

NOISE FEST

2DIES DE MÚSICA - INDUSTRIAL – NOISE - EXPERIMENTAL - PERFORMANCE


Friday May 1st // Divendres 1 de maig

VAGINA DENTATA ORGAN RARE PERFORMANCE FROM SURREALIST JORDI VALLS BCN/UK

BRUT POWERFUL PERFORMANCE & NOISE FROM THE FEMALE BODY – UK/LIT

PRIMO GABBIANO VISUAL PAL POST-INDUSTRIAL 

AMBIENT-DRONE-NOISE - BCN

JOSÉ MACABRA presents THE DIRGE ELECTRONIC 


RITUALISTIC TEKNOISE – UK/TALAVERA-TOLEDO


CHRIS LOW INDUSTRIAL-NOISE-TECHNO-PUNK, DJ SETS - UK


Saturday 2nd May // Dissabte 2 de maig

BRUT EXCLUSIVE SPECIAL SECOND PERFORMANCE – UK/LIT

COAGUL RHYTHMIC & RITUALISTIC INDUSTRIAL - BCN

EVIL MOISTURE MAGNETIC TAPE MANGLE & VIDEO ABUSE – UK/FR

FUTURO DE HIERRO Abstract Rhytmic Noise FROM ORDRE ETERN MEMBER - BCN

HEULEN INDUSTRIAL-NOISE-DARK AMBIENT – BCN + MAD

JOSÉ+ AMBIENT-NOISE NIGHTMARE SOUNDTRACK - BCN

THE PRESTIDIGITATORS HARSH STATIC JUNK NOISE - UK

SIMULACRA EXPERIMENTAL ABSTRACT NOISE - BCN

CHRIS LOW INDUSTRIAL-NOISE-TECHNO-PUNK, DJ SETS - UK

 

Direcció: Zoë Valls // Antonio Clavijo

Entrada Gratuïta // Free Entrance

KONVENT Cal Rosal -
Berguedà (Barcelona) 938 21 39 01

 

CATALÀ

El llegendari Jordi Valls/Vagina Dentata Organ, actiu desde 1983, inaugurarà el festival el divendres a la nit amb una performance excepcional, la quarta a Catalunya i Espanya. La primera generació obrint processos i pavimentant el camí per la generació més nova per mostrar que la Música Experimental segueix viva i trencant esquemes més que mai, i l’àmplia gamma d’actes i idees que es mostraran a través d’aquests 2 dies ho demostrarà sense cap mena de dubte.

Sereu testimonis de performances usant sons creats a partir tant desde miralls trencats, com  la trituració de ferralla de metall, l’estàtica de televisors vells, cinta magnètica unint-se en càmeres de carret analògiques, ganivets afilats rascant el cos humà, efectes casolans i modificats i molt, molt més.

Se celebrarà en diverses habitacions al llarg de les 3 plantes del convent, un bell i atmosfèric edifici construït al segle XIX al Berguedà, a una hora de Barcelona, convertit ara en la llar d’una associació cultural/col·lectiu autogestionat i sense ànim de lucre, el nom del qual està inspirat per l’ús previ de l’edifici. En aquesta construcció especial, centre neuràlgic creatiu de l’associació Konvent per a una àmplia gamma d’art, artesania i performance, tot està permès i tot és possible. És el lloc perfecte per celebrar aquest innovador esdeveniment.

Aquest esdeveniment no només és totalment GRATUÏT, si no que també hi ha ALLOTJAMENT GRATUÏT disponible per als visitants de fora de la ciutat. TOTS hi esteu convidats.

c/ Konvent 0. 08699 - Cal Rosal, Berguedà - Barcelona - 938 21 39 01

ENTRADA LLIURE - ALLOTJAMENT GRATUÏT
(espai limitat, menjar i begudes no inclosos)

confirmar assistència enviant un mail a: 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Divendres 1 de maig

19:00 VAGINA DENTATA ORGAN  
RARE PERFORMANCE FROM INDUSTRIAL SURREALIST JORDI VALLS– BCN/UK
El català Jordi Valls és un dels artistes més imprevisibles de la nostra generació. Sota el pseudònim de Vagina Dentata Organ, ha produït documents visuals i sonors vitals. A principis dels vuitanta, Valls va estar vinculat a grups llegendaris de la música industrial com Throbbing Gristle i Whitehouse. Les seves performances no deixen indiferent.


20:00
BRUT 
KNOW YOUR ENEMY. POWERFUL PERFORMANCE & NOISE FROM THE FEMALE BODY – 
UK/LIT

BRUT té una olor. Un cos. Una vagina. Una ment. BRUT té una imatge. Una reflexió. BRUT és força i enutj. BRUT és inquieta i maníaca. BRUT és política. Feminista. BRUT té una veu. Consumeix i vomita. BRUT és la intoxicació per alcohol… BRUT ÉS UNA DONA - LA DONA ÉS UNA ARMA!
http://sonia-dietrich.squarespace.com/

20:30 JOSÉ MACABRA
THE DIRGE ELECTRONIC RITUALISTIC TEKNOISE – UK/TALAVERA-TOLEDO

José Macabra és un artista viu inimitable. Especialitzat en “teknoise” i “Ritual Electrònic”. Ha tocat en innumerables festes underground; la seva popularitat ha portat el seu so a tot Europa. Al Konvent presentarà The Dirge.
https://soundcloud.com/broodexperiments  

 

23:00 PRIMO GABBIANO VISUAL PAL  

POST-INDUSTRIAL AMBIENT-DRONE-NOISE – BCN

Noise trobat, dark ambient i música polisèmica. Està influenciat per l’electrònica primitiva. Primo Gabbiano és el pseudònim del vídeo artista Antonio Clavijo. Aquesta ocasió treballa amb Visual Pal, que oferirà la seva narrativa random d’emocions.
http://primogabbiano.blogspot.com.es/
http://visual-pal.blogspot.com.es/

 

24:00 CHRIS LOW
INDUSTRIAL-NOISE-TECHNO-PUNK, DJ SETS – UK
Testimoni del moment àlgid del UK Power Electronics veient bandes com Whitehouse and Ramleh, va convertir-se en bateria i va tocar per The Apostles, Oi! Polloi i Political Asylum, Avui en dia, Chris toca la bateria pel reformat grup Goth-Punk Part 1 dels anys 80 i segueix fent de DJ a clubs de Techno/House i Punk/Post Punk, a llocs com Nord Amèrica i Japó.

https://www.mixcloud.com/chrislow1/

 

Dissabte 2 de maig

13:00 JOSÉ+ 
AMBIENT-NOISE NIGHTMARE SOUNDTRACK – BCN
Des de mitjans dels 90 s’interessa per l’experimentació sonora i es dedica a produir peces sonores per a l’estudi del subconscient humà barrejant sons electrònics amb altres de “camp”. Presenta sons electrònics, ambient i noise, que representen la part més traumàtica del subconscient: els malsons.

http://www.sonodrome.com/

14:00 BRUT  
ACT’S OF KINDNESS. EXCLUSIVE SPECIAL SECOND PERFORMANCE – UK/LIT

(veure a dalt)

17:00 SIMULACRA 
EXPERIMENTAL ABSTRACT NOISE – BCN

Clara Cortes és una artista nascuda i establerta a Barcelona. La seva música (basada en els treballs de Jean Baudrillard) provoca la necessitat de l’espectador d’aconseguir objectivitat, identificació, classificació o veritat en una peça artística.

https://simu-lacra.bandcamp.com/releases

18:00 THE PRESTIDIGITATORS 
HARSH STATIC JUNK NOISE – UK
The Prestidigitators és un grup experimental fundat per Michael Gillham. És conegut com un bateria de bandes Hardcore i punk com Voorhees i recentment Drunk In Hell. També col.labora amb grups com Smell & Quim i The New Blockaders (i està associat al projecte Nihilist Assault Group).

19:00 HEULEN 
INDUSTRIAL-NOISE-DARK AMBIENT – BCN + MAD
Heulen és un duo format per Òscar (Gyakusatsu, Persona) i Josué (Alozeau, Planeta Salvatge). Van començar com a projecte a l’any 2014 a la ciutat de Barcelona. L’estil es podria situar entre el noise i el dark ambient. Tenen un disc gravat, titulat “Somni irreal”.

https://heulenband.wordpress.com/

22:00 COÀGUL 
RHYTHMIC & RITUALISTIC INDUSTRIAL – BCN
Coàgul és el projecte musical de l’artista visual Marc O’Callaghan.  La funció principal de Coàgul és concentrar l’energia de determinats principis còsmics en el punt físic on la seva música sigui executada o reproduïda. Per a aquesta ocasió s’ha preparat la íntegra execució de la suite de “Les Quatre Edats”.

http://marcocallaghan.com/

23:00 FUTURO DE HIERRO

HOMAGE TO ESPLENDOR GEOMETRICO FROM ORDRE ETERN MEMBER – BCN
Projecte del multi-instrumentista i productor Víctor Hurtado, membre fundador d’Ordre Etern, Qa’a i Huan, i col·laborador d’artistes com Jochen Arbeit (Einstürzende Neubauten) i Nurse With Wound.

http://www.magiaroja.net/

24:00 EVIL MOISTURE 
MAGNETIC TAPE MANGLE & VIDEO ABUSE – UK/FR
Andy Bolus (també conegut com Evil Moisture, Xylex) produeix joguines electròniques modificades, torna a connectar els circuits com els que es troben a l’interior dels ordinadors per als nens i utilitza sons aleatoris com a matèria primera per a instal·lacions.

http://evilmoisture.free.fr/

 

00:30 KNO (Konvent Noise Orchestra)

 

01:00 CHRIS LOW
INDUSTRIAL-NOISE-TECHNO-PUNK, DJ SETS – UK
(veure a dalt)

CASTELLANO

Viernes 1 de mayo

19:00 VAGINA DENTATA ORGAN  
RARE PERFORMANCE FROM INDUSTRIAL SURREALIST JORDI VALLS– BCN/UK
El catalán Jordi Valls es uno de los artistas más imprevisibles de nuestra generación. Bajo el seudónimo de Vagina Dentata Organ, ha producido documentos visuales y sonoros vitales. A principios de los ochenta, Valls estuvo vinculado a grupos legendarios de la música industrial como Throbbing Gristle y Whitehouse. Sus performances no dejan indiferente.


20:00
BRUT 
KNOW YOUR ENEMY. POWERFUL PERFORMANCE & NOISE FROM THE FEMALE BODY –

UK/LIT

BRUT tiene un olor. Un cuerpo. Una vagina. Una mente. BRUT tiene una imagen. Una reflexión. BRUT es fuerza y enfado. BRUT es inquieta y maniaca. BRUT es política. Feminista. BRUT tiene una voz. Consume y vomita. BRUT es la intoxicación por alcohol… ¡BRUT ES UNA MUJER -  LA MUJER ES UN ARMA!
http://sonia-dietrich.squarespace.com/

20:30 JOSÉ MACABRA
THE DIRGE ELECTRONIC RITUALISTIC TEKNOISE – UK/TALAVERA-TOLEDO

José Macabra es un artista vivo inimitable. Especializado en “teknoise” i “Ritual electrònic”. Ha tocado en innumerables fiestas underground; su popularidad ha llevados sonido por toda Europa. En el Konvent presentará The Dirge.
https://soundcloud.com/broodexperiments  

23:00 PRIMO GABBIANO VISUAL PAL  
POST-INDUSTRIAL AMBIENT-DRONE-NOISE – BCN

Noise encontrado, dark ambient y música polisémica. Está influido por la electrónica primitiva. Primo Gabbiano es el seudónimo del video artista Antonio Clavijo. En esta ocasión le acompaña Visual Pal, que ofrecerña su narrativa random de emociones.
http://primogabbiano.blogspot.com.es/
http://visual-pal.blogspot.com.es/

24:00 CHRIS LOW
INDUSTRIAL-NOISE-TECHNO-PUNK, DJ SETS – UK
Testimonio del momento álgido del UK Power Electronics viendo bandas como Whitehouse y Ramleh, se convierto en batería y tocó para The Apostles, Oi! Polloi y Political Asylum. Actualmente, Chris toca la batería para el grupo reformado Goth-Punk Part 1 de los 80 y sigue como DJ en clubs de Techno/House y Punk/Post Punk, en lugares como Norte América y Japón.

https://www.mixcloud.com/chrislow1/

Sábado 2 de mayo

13:00 JOSÉ+ 
AMBIENT-NOISE NIGHTMARE SOUNDTRACK – BCN
Desde mediados de los 90 se interesa por la experimentación sonora y se dedica a producir piezas sonoras para el estudio del subconsciente humano mezclando sonidos electrónicos con otros de campo. Presenta sonidos electrónicos, ambient y noise que representan la parte más traumática del subconsciente: las pesadillas.

http://www.sonodrome.com/

14:00 BRUT  
ACT’S OF KINDNESS. EXCLUSIVE SPECIAL SECOND PERFORMANCE – UK/LIT

(ver arriba)

17:00 SIMULACRA 
EXPERIMENTAL ABSTRACT NOISE – BCN

Clara Cortés es una artista nacida y establecida en Barcelona. Su música (basada en los trabajos de Jean Baudrillard) provoca la necesidad del espectador de conseguir objetividad, identificación, clasificación o verdad en una pieza artística.

https://simu-lacra.bandcamp.com/releases

18:00 THE PRESTIDIGITATORS 
HARSH STATIC JUNK NOISE – UK
The Prestidigitators es un grupo experimental fundado por Michael Gillham. Conocido como batería en bandas hardcore y punk como Voorhees y recientemente Drunk in Hell. También colabora con grupos como Smell & Quim y The New Blockaders (y está asociado al proyecto Nihilist Assault Group).

19:00 HEULEN 
INDUSTRIAL-NOISE-DARK AMBIENT – BCN + MAD
Heulen es un dúo formado por Òscar (Gyakusatsu, Persona) y Josué (Alozeau, Planeta Salvatge). Empezaron como proyecto en 2014 en Barcelona. El estilo se puede situar entre el noise y el dark ambient. Tienen un disco gravado que lleva por título “Somni irreal”.

https://heulenband.wordpress.com/

22:00 COÀGUL 
RHYTHMIC & RITUALISTIC INDUSTRIAL – BCN
Coàgul es el proyecto musical del artista visual Marc O’Callaghan. Su función principal es concentrar la energía en determinados principios cósmicos en el punto físico donde su música se ejecute o reproduzca. Para esta ocasión ha preparado la ejecución integra de la suite “Les Quatre Edats”.

http://marcocallaghan.com/

23:00 FUTURO DE HIERRO

HOMAGE TO ESPLENDOR GEOMETRICO FROM ORDRE ETERN MEMBER – BCN
Proyecto del multi-instrumentista y productor Víctor Hurtado, miembro fundador de d’Ordre Etern, Qa’a y Huan, y colaborador de artistas como Jochen Arbeit (Einstürzende Neubauten) y Nurse With Wound.

http://www.magiaroja.net/

24:00 EVIL MOISTURE 
MAGNETIC TAPE MANGLE & VIDEO ABUSE – UK/FR
Andy Bolus (también conocido como Evil Moisture, Xylex) produce juguetes electrónicos modificados, vuelve a conectar los circuitos como los que se encuentran en el interior de los ordenadores de los niños y utiliza sonidos aleatorios como materia prima para sus instalaciones.

http://evilmoisture.free.fr/

00:30 KNO (Konvent Noise Orchestra)

01:00 CHRIS LOW
INDUSTRIAL-NOISE-TECHNO-PUNK, DJ SETS – UK
(ver arriba)

ENGLISH

Legendary Jordi Valls/Vagina Dentata Organ, active since 1983, will inaugurate the festival on Friday night with a very rare performance, only his 4th ever in Catalonia and Spain, the original generation opening proceedings and paving the path for the newer generation to show that Experimental Music is alive and well and pushing boundaries more than ever, and the diverse range of acts and ideas showcased across these 2 days will prove that beyond doubt. 

You will witness performances using sounds created from the smashing of mirrors, the grinding of junk metal, static from old portable TV sets, magnetic tape splicing on analogue reel to reel machines, sharp knives scraped across the human body, from home-made & modifyed effects pedals, tape loops, and much, much more.

To be held in multiple rooms across the 3 floors of the beautiful and atmospheric 19th century built convent building in Berguedà an hour away from Barcelona, which is now home to a self-supporting non-profit arts & culture association/collective who’s name was naturally inspired by the building’s previous use. In this special building, the Konvent association’s creative nerve centre for a wide range of arts, crafts and performance, everything is permitted and everything is possible. It’s the perfect venue to host this ground-breaking event.

Not only is this event completely FREE but there is also FREE ACCOMODATION available for those visiting from outside of town. EVERYONE is welcome.

  

 c/ Konvent 0. 08699 - Cal Rosal, Berguedà - Barcelona - 938 21 39 01

FREE ENTRANCE - FREE ACCOMODATION
(limited space, food & drinks not included)

please confirm assistance sending an email to: 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Friday May 1st

19:00 VAGINA DENTATA ORGAN  
RARE PERFORMANCE FROM INDUSTRIAL SURREALISTJORDI VALLS– BCN/UK
Catalan-born Jordi Valls is one of the most unpredictable artists of our generation. Under the moniker Vagina Dentata Organ Valls has produced a series of vital audio and visual documents. In the early 80s Valls was the communicator behind legendary industrial music bands such as Throbbing Gristle and Whitehouse. Performances by Valls are very rare.

20:00 BRUT 
KNOW YOUR ENEMY. POWERFUL PERFORMANCE & NOISE FROM THE FEMALE BODY – 
UK/LIT

BRUT has a smell. A body. A vagina. A mind. BRUT has a picture. A reflection. An interface. BRUT is strong and angry BRUT is restless and manic. BRUT is political. Feministic. BRUT has a voice. It consumes and pukes out. BRUT is alcohol poisoning.… BRUT IS A WOMAN – WOMAN IS A WEAPON!
http://sonia-dietrich.squarespace.com/

20:30 JOSÉ MACABRA
THE DIRGE ELECTRONIC RITUALISTIC TEKNOISE – UK/TALAVERA-TOLEDO

Jose Macabra is an inimitable live artist. Specialising in “teknoise” and “Electronic Ritual”. He’s played at countless underground parties, but his popularity has seen him take his sound “overground” across Europe. He will present the Dirge at the Konvent.
https://soundcloud.com/broodexperiments  

23:00 PRIMO GABBIANO VISUAL PAL 
POST-INDUSTRIAL AMBIENT-DRONE-NOISE – BCN

Found noises, dark ambient and polysemic music. He is influenced by primitive electronic music. Primo Gabbiano is the moniker of video artist Antonio Clavijo. He also works with Visual Pal.  Here she will offer her random narrative of emotions.
http://primogabbiano.blogspot.com.es/
http://visual-pal.blogspot.com.es/

24:00 CHRIS LOW
INDUSTRIAL-NOISE-TECHNO-PUNK, DJ SETS – UK
Chris witnessed the peak of UK Power Electronics by attending several infamous early Whitehouse and Ramleh performances, beginning his next obsession for Industrial, Power Electronics/0 Electronic Music. He became a drummer and played for The Apostles, Oi! Polloi and Political Asylum. Nowadays, Chris drums for reformed 80s Goth-Punk band Part 1 and stills DJs regularly in Techno/House and Punk/Post-Punk clubs taking him afar as North America and Japan.

https://www.mixcloud.com/chrislow1/

Saturday 2nd May

13:00 JOSÉ+ 
AMBIENT-NOISE NIGHTMARE SOUNDTRACK – BCN
Interested since the mid 90’s in sound experimentation and is dedicated to producing sound pieces for the study of human subconscious mixing electronic sounds with others from soundscapes. He will present electronic sounds and ambient noise, representing the most traumatic subconscious: nightmares.

http://www.sonodrome.com/

14:00 BRUT  
ACT’S OF KINDNESS. EXCLUSIVE SPECIAL SECOND PERFORMANCE – UK/LIT

(see above)

17:00 SIMULACRA 
EXPERIMENTAL ABSTRACT NOISE – BCN

Born and bred Barcelona artist Clara Cortés Garcia. Her music (based in Jean Baudrillard’s Works) cultivates a provocation of an observer’s inclination to grasp for objectivity, identification, classification or empirical truth in a work of art.

https://simu-lacra.bandcamp.com/releases

18:00 THE PRESTIDIGITATORS 
HARSH STATIC JUNK NOISE – UK
The Prestidigitators are an Experimental group founded by Michael Gillham. He has always been more recognized and active as a drummer in Hardcore and Punk bands such as Voorhees and more recently Drunk In Hell. Also collaborates with groups such as Smell & Quim and The New Blockaders (and affiliated project Nihilist Assault Group).

19:00 HEULEN 
INDUSTRIAL-NOISE-DARK AMBIENT – BCN + MAD
Oscar (Gyakusatsu, Persona) and Joshua (Alozeau, Planeta Salvatge).

The project began in the city of Barcelona 2014. The style could be described as noise and dark ambient. They have recorded an album titled “Somni irreal”.

https://heulenband.wordpress.com/

22:00 COÀGUL 
RHYTHMIC & RITUALISTIC INDUSTRIAL – BCN
Coàgul is the musical project of the visual artist Marc O’Callaghan.  Coàgul’s main function is to concentrate the energy of certain cosmic principles in the physical spot where its music is performed or reproduced. For this special occasion he has prepared the full performance of “Les Quatre Edats” suite.

http://marcocallaghan.com/

23:00 FUTURO DE HIERRO

HOMAGE TO ESPLENDOR GEOMETRICO FROM ORDRE ETERN MEMBER – BCN
Project by multi-instrumentist and producer Víctor Hurtado. founder member of Ordre Etern, Qa’a and Huan, and artists’ collaborator like Jochen Arbeit (Einstürzende Neubauten) and Nurse With Wound.

http://www.magiaroja.net/

24:00 EVIL MOISTURE 
MAGNETIC TAPE MANGLE & VIDEO ABUSE – UK/FR
Andy Bolus (aka Evil Moisture, Xylex) produces modified electronic toys, reconnects the circuits such as those found inside talking computers for children, and uses randomly generated sounds as source material for high speed cutup, and for installations.

http://evilmoisture.free.fr/

00:30 KNO (Konvent Noise Orchestra)

01:00 CHRIS LOW
INDUSTRIAL-NOISE-TECHNO-PUNK, DJ SETS – UK
(see above)