__back  

LOGO

 especial2

 

13 JUNY 15   

DIA ESPECIAL #2

Konvent presenta el segon esdeveniment que sota el nom de "Dia Especial" que recull propostes heterogènies, atractives i úniques: grups que estan de gira, assaigs oberts d'artistes en residència, work in progress, pre-estrenes teatrals, etc. Tot un seguit de iniciatives intenses que tindran el valor de l'aquí i ara, conjuntures atzaroses d'artistes que comparteixen cultura. 

      

22:30h. VIVEN (Catalunya)

(Alternative - Stoner Rock / Progressive Rock / Folk )


"No sabemos cómo será el rock del futuro, pero escuchando el increíble debut de Viven podemos hacernos una idea" José María Carrasco (RNE – Radio3)

A Viven podem trobar una rica base instrumental que va de l'stoner més desèrtic fins al progressiu més contundent, intercalant pasatges plens de psicodèlia, groove i èpica. Banjos, dobros, trompetes i altres instruments típics del folk americà es fusionen amb un mur de guitarres, baix i bateria.

https://vivenrocks.bandcamp.com/

 

About.Will1

23:30h. ABOUT.WILL (Madrid)

(Post Rock, Math Rock, Experimental Rock)

Trio de música experimental que progressa en el temps jugant amb nous sons, un cúmul de vessants multidireccionals que trascendeixen creant atmòsferes de diferent temperatura i paisatges de diversos colors.
Acompanyats per unes potents visuals, el seu espectacle és inmersiu i extraordinari.

https://aboutwill.bandcamp.com/