Artistes 2013 -     Homenatge          Freqüència          Jardí Electrònic          Emergents     Altres edicions/contacte

 

 

cynthia fusillo

 

Cynthia Fusillo

 

 "Juvenile Consumption"

El seu treball es caracteritza per incloure el disseny tèxtil, pintures i instal·lacions. L’obra de Cynthia és visualment poètica i inspirada en l’experiència humana. Una alquímia perfecte de metàfora i simbolisme. La instal·lació “Juvenile Consumption” inclou un vestit, un llit i un cobrallit fet d’organdí i poemes d’amor. Un rastre físic del llegat de Nobokov.

 

Cynthia Fusillo, de formació americana, té un màster en Psicología de la Universitat de Santa Mònica i un màster en Belles Arts de la Universitat de Nova York. Fa aproximadament dotze anys que viu a Barcelona, exposant en diferents galeries i al Museu de Sabadell. A Nova York va obtenir dues beques de l’ARTIST’S SPACE, i esposa al DRAWING CENTER, A.I.R Gallery, al Museu de Queens i al Museu d’Art del Bronx. L’artista també ha participat en diferents fires d’art com la de Miami, Chicago, Scope New York i Scope Basel. 

 

http://www.cynthiafusillo.com/