Emergents Establiments Cal Rosal del 15 al 29 de juny 2013

 

Emergents -       Artistes          Freqüència          Jardí Electrònic          Homenatge       Altres/contacte

SOL I CEL * CAL TÀPIAS * CAL TORT * FARMÀCIA ROSA Mª * MASSATGES EL RIU 

bar sol i cel 

BAR SOL I CEL

 

Artista: Pau MF

pau mf

Obra: 

L'obra que presenta a Emergents 2013 convida a reflexionar sobre les limitacions i obstacles que es troba l'individu de cara a obtenir transcendència, dins un àmbit col·lectiu immers en una societat capitalista.

Artista:

Pau MF neix a Reus l’any 1984. Va estudiar Belles arts a la Universitat de Barcelona i va fer un màster en creació de videojocs –IdEC (Universitat Pompeu Fabra). També va rebre una beca Erasmus amb la qual va estar a Kunstchochschule Berlin-Weissensee für Gestalung, Berlín.

L’any 2006 va començar a treballar de becari al CRAI-PMID USD (Unitat de Suport a la Docència) de l’Universitat de Barcelona, fins el 2008, que va començar com a tècnic a l’Organisme autònom Radio TV La Selva – Canal Camp, La Selva del Camp. Des del 2009 és professor de disseny de videojocs i animació, 3D Studio Max, Zbrush, Concept Art. Realitzador de videotutorials relacionats amb la matèria.

paumfcompilation.tumblr.com

  

Obra:
Estructures/Conexions/Cúmul són els títols dels tres grafismes realitzats amb la tècnica del transfer sobre diferents suports. 
“Estructures” estableix un joc recíproc entre l’obra i el espectador: el observador es a la vegada observat però a la vegada queda casi be hipnotitzat davant de la profusió d’elements.
"Connexions", com el seu nom indica, són connexions de cervells humans que s'uneixen entre si per formar un pensament en comú. En sentit filosòfic podria il·lustrar quatre etapes de la vida: infància, joventut la maduresa i la vellesa. 
"Cúmul" és una obra configurada amb elements abstractes que es relacionen en un espai que podria descriure casi com oníric. En la proximitat s’aprecia una galàxia que ocupa el centre de l'obra, la qual compte amb estrelles llunyanes i nebulosa al seu al voltant. La galàxia té l'aparença comú d'un remolí d'aigua. El resultat de les formes i el color suggereixen taques d’aquarel•la. És un univers invertit, on el buit no és fosc sinó translúcid. En aquest univers, la llum és negre i els colors materials de nebuloses i galàxies conformen la imatge.

Artista:
Josep Dela neix a Berga (Barcelona) l'any 1989. Va cursar el batxillerat artístic a l'IES Pere Font de Vila (Gironella) i actualment està llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.